Mieli šilališkiai!

A. Bataitytė, I. Sirusienė, L. Dargienė

Artėja finišo tiesioji, kada atėję prie balsadėžių išreikšite savo nuomonę. Ši rinkiminė kampanija buvo pilna iššūkių – naujai suformuotos apygardos, vėliau virusas, karantinas. Tačiau aš nuoširdžiai tikiu, kad šie išbandymai tik užgrūdino ir suformavo tvirtą Kelmės-Šilalės apygardos socialdemokratų draugystę.

Sąžiningai vykdydami rinkiminę kampaniją be gąsdinimų, tuščių pažadų ir neetiško elgesio, tiesiai eidami į žmones su tvirta, konkrečiais darbais pagrįsta programa, mes tikime, kad pasiekėme Jūsų širdis ir pelnėme pasitikėjimą. Aš tikiu, kad savo ilgamete patirtimi administracijoje galiu būti naudinga Šilalės krašto žmonėms ir tinkamai atstovauti Jus Seime.
Taip pat tikiu, kad veiklios, aktyvios, nesavanaudiškai dirbančios bičiulės Lineta Dargienė bei Asta Bataitytė yra vertinamos ne tik šilališkių, bet turi tvirtą palaikymą ir Kelmėje. Šilalės rajonas tikrai nusipelnė turėti Seimo narį, kuris rūpinsis rinkėjais ne tik prieš rinkimus, bet ir nuosekliai bei sistemingai dirbs žmonių labui.


Dabar ypatingai svarbu man ir Jūsų kandidatėms Šilalėje, kad ateitumėte balsuoti ir palaikytumėte socialdemokratų partiją, sąrašo numeris 17. Mes tikime, kad pasitikėsite mūsų komanda ir suteiksite mandatą balsuodami, nes tik nuo Jūsų priklauso, kas Jums atstovaus ateinančius ketverius metus Seime:

  • Irena Sirusienė, kandidatė vienmandatėje Kelmės-Šilalės apygardoje, sąraše Nr. 47.
  • Lineta Dargienė, sąraše Nr. 52.
  • Asta Bataitytė, sąraše Nr. 87

Irena Sirusienė, Lietuvos socialdemokratų partijos kandidatė į LR Seimą

Politinė reklama. Bus apmokėta iš kandidatės Irenos Sirusienės PK sąskaitos. Užs. Nr ŠN 030

8 KOMENTARAI

PALIKTI KOMENTARĄ

Parašykite savo komentarą!
Įveskite savo vardą