Norite atgauti ramybę ir pagerinti sveikatą? Geriausias būdas – kanapių arbata

Nėra žmogaus, kuris šiandien nebūtų girdėjęs apie kanapių arbatą ir jos naudą. Kanapių arbata yra ne tik skani, bet ir naudinga organizmui, praturtinta gerųjų savybių, kurios reikalingos kiekvienam protiškai mąstančiam žmogui, taip pat ir tam, kuris nori ramybės, atgaivos po sunkios dienos. Ji ne tik ramina, bet ir gydo, stimuliuoja ir stiprina organizmą bei gyvybines funkcijas. Kanapių augalo dalys plačiai naudojamos įvairių produktų gamyboje – ne tik arbatoje, bet ir kosmetikoje bei aliejuose. Aukščiausios kokybės kanapių arbatai gaminti naudojamos kanapių žiedynų dalys, lapai ir sėklos. Kanapių arbata yra visiškai natūralus produktas be jokių papildomų priemaišų.

Kuo naudinga kanapių arbata?

Kanapių arbata turi daug privalumų, dėl to yra mėgiama visame pasaulyje ir vartojama kiekvieną dieną, dažnai net ir vietoj kavos. Kanapių arbata teigiamai veikia žmogaus organizmą, yra pagaminta iš kanapių pluošto, todėl nesukelia haliucinacijų, nesukelia šalutinio poveikio, yra visiškai legalus ir saugus produktas, todėl gerti gali visi. Nors arbata veikia raminamai, ji nesukelia mieguistumo, tačiau maloniai atpalaiduoja, nuima įtampą ir stresą. Kanapių arbata puikiai tinka tiems, kurie darbe patiria įtampą ar stresą ir nori pagerinti miego kokybę, sustiprinti imuninę sistemą ir kitas organizmo funkcijas. Arbata teigiamai veikia žmogaus odą ir skatina regeneraciją, todėl jos naudojimas ant odos nesukelia neigiamo poveikio. Arbatą gerkite ne tik norėdami atsikratyti bet kokiais negalavimais, bet gerkite kaip įprastą arbatą ir mėgaukitės jos skoniu bei teigiamu poveikiu organizmui.

Kanapių arbatos nauda sveikatai:

• Stimuliuoja imuninę sistemą;

• Padeda pagerinti miegą;

• Gerina virškinamojo trakto veiklą;

• Detoksikuoja organizmą;

• Lėtinio skausmo malšinimas;

• Gerina širdies veiklą;

• Rūpinasi hormonų pusiausvyra.

Kaip pasidaryti kanapių arbatą?

Arbatos paruošimo ritualas yra paprastas, beveik toks pats, kaip ir įprastos arbatos, tačiau verta paminėti, kad galima reguliuoti kanapių arbatos intensyvumą. Taigi, paruošimo eiga: į standartinio dydžio puodelį įdėkite 1 arbatinį šaukštelį arbatos, kuo jų daugiau, tuo stipresnis skonis ir stipresnė arbata. Vandenį užvirinkite ir palaukite 1-2 minutes, vanduo neturi užvirti. Užpilkite žolelėmis ir palikite 5-8 minutes, kad atsiskleistų visos gydomosios ir teigiamos arbatos savybės. Norintys praturtinti arbatos skonį gali įdėti gabalėlį citrinos, medaus, kad ne tik arbatos skonis būtų ryškesnis, bet ir geriau įsisavintų augalo savybes. Kanapių arbata ramina, gerina nuotaiką, miegą. Jei pasiruošite stipresnę arbatą, ji bus sodresnio skonio, su kartumu ir joje bus daugiau veikliųjų medžiagų.