Žinau, ką renku padės nepalikti Seimo rinkimų likimo valiai: kviečia į kandidatų į Seimą debatus Kelmės – Šilalės vienmandatėje apygardoje

Politikos stebėsenos tinklas  „Žinau, ką renku“ kviečia ne žaisti su likimu ir rimtai pradėti jiems ruoštis: dalyvauti debatuose tarp kandidatų į Seimą visose Lietuvos vienmandatėse apygardose.

Artėjant 2020 m. Seimo rinkimams Kelmės – Šilalės vienmandatės apygardos gyventojai vėl rinks savo atstovą net iš 12 kandidatų! Kaip ir kaskart prieš rinkimus visi kandidatai kalba apie nuveiktus darbus ir dalija pažadus rinkėjams, todėl išsirinkti nėra lengva.

Nešališkas politikos stebėsenos tinklas „Žinau, ką renku“ organizuoja Kelmės – Šilalės vienmandatės apygardos kandidatų į Seimą debatus ir siūlo išsirinkti savo kandidatą. Debatai vyks  spalio 1 d. 18:00 val. Kelmės kultūros centre. Tinklas veikia nešališkai, todėl debatuose dalyvauti kviečiami visi kandidatai. Savo dalyvavimą jau patvirtino Irena Sirusienė (Lietuvos socialdemokratų partija), Dalia Viliūnienė (Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis), Vigilijus Jukna (Darbo partija), Remigijus Žemaitaitis (Laisvė ir Teisingumas), Jonas Gudauskas (Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai), Remigijus Ačas (Lietuva – visų), Marijus Čekavičius (Kartų solidarumo sąjunga – santalka Lietuvai), Pranas Jurkaitis  (Lietuvos socialdemokratų darbo partija), Juozas Rimkus (Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga), Jonas Korsakas (Centro partija – tautininkai), Lina Samulytė (Lietuvos žaliųjų partija), Ieva Šimkutė (Krikščionių sąjunga). Debatus moderuos žurnalistas Edvardas Kubilius.

„Kaip likimas duos“ – dažnai sakome artėjant Seimo rinkimams, o rinkimų rytą skundžiamės, kad vėl išrinkti ne tie. Šiemet siūlome nepalikti rinkimų likimo valiai ir susipažinti su kandidatais iš arti debatuose, užduoti jiems rūpimus klausimus ir išsirinkti savo atstovą!”, – sako tinklo savanoris Jaunius Augustis.

Debatuose kandidatai į Seimą diskutuos aktualiomis nacionalinės ir regioninės politikos temomis, atsakys į rinkėjų klausimus, viešai pristatys savo pažadus, kurie bus įrašyti.

„Žinau, ką renku“ – tai nešališkas politikos stebėsenos tinklas, kuris vykdo priešrinkiminę stebėseną nuo 2014 metų, siekdamas, kad rinkėjai aktyviai ir sąmoningai dalyvautų rinkimuose bei sustiprėtų informuotas dialogas tarp politikų ir rinkėjų. Tuo tikslu organizuojame priešrinkiminius debatus. Taip pat turime internetinę politikos stebėsenos platformą https://www.zinaukarenku.lt/, kurioje kviečiame rinkėjus užduoti klausimus politikams! Tinklo Seimo rinkimų veiklų organizavimas bendrai finansuojamas pagal Europos Sąjungos programą „Erasmus+

 

Daugiau informacijos apie renginį: https://facebook.com/events/s/kelmes-silales-apygardos-kandi/325530315196298/

PALIKTI KOMENTARĄ

Parašykite savo komentarą!
Įveskite savo vardą