A. Meiženis – Lietuvos merų rinkimų autsaideris

Savivaldos kadencijos pabaiga jau netrukus, nauji kandidatai į merus įsitraukę į rinkimų šurmulį. Jau antrą kartą portalas Alfa.lt vykdo projektą – apklausą, kur kiekvieno rajono gyventojai gali įvertinti ir išrinkti, kuris Lietuvos meras per pastaruosius ketverius metus nusipelnė geriausio iš geriausių vardo.
Ne išimtis ir Šilalės rajono meras Algirdas Meiženis. Vasario 15-os dienos (10 val. ryto) balsavimo duomenimis, neigiamai mero darbą vertina 87,56 procentų balsavusiųjų, o teigiamai 12,44 proc.

Primename, kad meras A. Meiženis yra politinio komiteto „Vardan Šilalės krašto“ narys.

Pasibaigus merų kandencijoms, Alfa.lt kviečia įvertinti ir mūsų miesto, miestelio ar rajono merą – ar jis per ketverius metus įvykdė savo pažadus, pateisino jūsų lūkesčius ir viltis ar nuvylė per rinkimus įgytą pasitikėjimą ir nėra vertas suteiktos garbės. Už savo merą, o galbūt kitą favoritą balsą galite atiduoti specialiame Alfa.lt puslapyje, skirtame Metų mero rinkimams.

Čia sužinosite, kuo garsus jūsų pasirinktas kandidatas, kiek jis uždirba, kiek laiko išlaikė mero kėdę, į kokius skandalus įsipainiojo ir ką gero nuveikė, taip pat tai, kokie jo ateities planai, didžiausi pasiekimai ir neišsipildžiusios svajonės.

Balsuoti už merus galėsite iki vasario 25 d.

Mūsų tinklalapyje taip pat vyksta apklausa “Kurį kandidatą į merus palaikysite artėjančiuose savivaldos rinkimuose?” Savo balsą galite atiduoti čia:

Kurį kandidatą į mero postą palaikysite artėjančiuose mero rinkimuose?